Horeca & Hospitality Academie

De Horeca & Hospitality academie faciliteert meerdere MBO-opleidingen: kok, service-medewerker, keuken-assistent en bediening-assistent.

 

‘Een leven lang ontwikkelen’ is het credo waarvoor de partners – Koninklijke Horeca Nederland, Curio, SVH, Stichting Horeca Onderwijs, Werkgeversservicepunt Breda en FRSH – “de handen ineen slaan”. Overheid, Ondernemers en Onderwijs vinden elkaar onder één dak. Toekomstig horeca personeel volgt een opleiding en horeca ondernemers kunnen hun bestaand personeel om-, her- en bijscholen.

 

De ambitie van de academie is te zorgen voor nieuwe instroom en ontwikkeling van gemotiveerd en opgeleid personeel voor de horecabranche. Dit door middel van een passend opleidingstraject met coaching on the job. Door een intensieve samenwerking met werkgevers wil de academie een bijdrage leveren aan het oplossen van het personeelstekort in de Hospitalitybranche door te binden, te boeien en te behouden.